Det er let nok at lave en liste over alt det man bør gøre når man taler til forsamlinger. Her er min tjekliste til at sige det så det virker.

Det er meget sværere at gøre i praksis. Både fordi en taler skal tænke på så meget forskelligt på én gang. Og fordi tilhørerne ofte fortolker, forstår og dømmer på et helt andet grundlag end taleren forestiller sig, og de gør det før de selv er klar over at de gør det.

Jeg kan træne dig i at tale til forsamlinger

Du kommer til at funkle som du aldrig har funklet før. Dine tilhørere vil lytte, huske og blive påvirket. Og du kommer til at glæde dig til næste gang du skal tale til en forsamling.

Træningen handler hvordan du forbereder dig bedst og håndterer din nervøsitet, stemme, kropssprog, hjælpemidler og, vigtigst af alt, hvordan du involverer tilhørerne.

Jeg kan også skrive talen for dig.

Kontakt mig for at sige det så det virker

Mødefacilitering og podcast

Jeg taler med mennesker for at hjælpe dem til at sige hvad de har at sige så det virker.

Det gør jeg også når jeg faciliterer møder, og når jeg interviewer i Træ.dks podcast En verden af træ om træ og træprodukter, om skov og natur, om grøn omstilling og bæredygtighed og at skabe en bedre verden i det hele taget.

Kontakt mig for at få et møde faciliteret eller en podcast beværtet

– Jeg haaber, at jeg i mit Foredrag har kastet et Strejflys over Begrebet Humor

Dagens Flue af Robert Storm Petersen,
BT, 1. april 1942.