Ideer der virker
Ideer er nødvendige, hele tiden og overalt.
Jeg hjælper mennesker til at få gode ideer og virksomheder til at fremme medarbejdernes kreativitet. Jeg underviser i innovation og kreativitet på Københavns Universitet.

Historier der virker
Historier er nøglen til at skabe interesse og at sprede budskaber.
Jeg hjælper mennesker og virksomheder til at finde de bedste historier og at få dem til at virke bedst muligt mellem mennesker, på sociale medier og i nyhedsmedier.

Humor der virker
Humor er ikke til at regne med. Den kan være overalt, den morer og sårer, forbinder og frastøder, er vidunderlig og pinlig, efterspurgt og uønsket.
Uanset uforudsigeligheden: Humor er et kraftigt redskab, og det er vigtigt at vide hvordan den virker, fx for medarbejdere, elever, børn, patienter og vælgere.

Jeg underviser lærere i at bruge humor i undervisningen
Lærerne behøver ikke selv at være sjove. Tricket er derimod at mobilisere elevernes egen humor og lade den skabe gode læringsmiljøer som fremmer trivsel og faglig læring.
Jeg tilbyder fx kurser for lærere der vil arbejde med egen og elevernes humor. Som udgangspunkt består kurset af 4 workshops gennem et semester for lærere fra samme skole, men omfanget og indholdet vil altid blive tilpasset den enkelte skoles behov og muligheder.

Jeg rådgiver ledere om humor i virksomheden
Ikke om hvordan de selv kan være sjove eller få medarbejderne til at grine mere end de allerede gør. Men om hvordan den humor og de grin der er eller mangler i virksomheden, kan afkodes og bruges til at fremme arbejdsmiljøet og samarbejdet – uden at begå overgreb ved at påtvinge folk humor de ikke ønsker.

Jeg rådgiver virksomheder og kreative teams om at bruge humor til innovation
Humor kan være et overraskende effektivt til at udvikle ideer og innovation. Jeg har på Aarhus Universitet skrevet afhandlingen Nytænkning gennem gode grin. Humor som middel til at fremme kreativitet og innovation.

“Safety First”, Robert Storm Petersen (1882-1949), udateret.